Letselschade advocaat nodig in de regio Gemert?

Letselschade advocaat uit Gemert gezocht?

Letselschade kan erg plotseling gebeuren en er kunnen nog een lange tijd vervelende gevolgen uit voortvloeien. Als slachtoffer heeft u er niet zelf om gevraagd, maar u zit wel met gezondheidsklachten en de financiële gevolgen. Of het nu gaat om een verkeersongeval, bedrijfs- of arbeidsongeval, een advocaat uit de regio Gemert helpt u om het proces te versnellen. SNEEP helpt u de juiste advocaat te vinden, waardoor u ‘Sterker Na Een Ellendig Proces’ bent. Wij zorgen ervoor dat uw zorgen verlicht rondom de afhandeling van de gevolgen worden, zodat u zich kunt richten op uw herstel na letselschade.

contact

Contact met een advocaat uit Gemert

Bent u slachtoffer van letselschade of behartigt u de belangen van een slachtoffer? Neem dan contact op voor een gratis intakegesprek. In dit gesprek wordt uw situatie in beeld gebracht en vertellen onze specialisten uit Gemert wat u van hen kunt verwachten gedurende het gehele proces. U wordt gekoppeld aan een advocaat die is gespecialiseerd in letselschade. De advocaat zal het onderzoek en de bewijsvoering verzorgen, zodat u kunt werken aan uw herstel. Neem daarom vrijblijvend contact op. Bel direct of vul het formulier in. Een advocaat uit de regio Gemert neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Soorten vergoedingen

Letselschade heeft vaak directe gevolgen, zoals medische klachten of pijn. Het oplopen van letselschade is daarnaast heel vervelend, omdat het meestal ook veel gevolgen heeft voor uw werk, inkomen en levensstijl. Voor een schadevergoeding wordt in de hoofdzaak gekeken naar directe schade, financiële gevolgschade en emotionele gevolgschade. Wij brengen u in contact met een advocaat uit de regio Gemert die u helpt om dit te verhalen op de tegenpartij. Voorbeelden van deze schade zijn:

no-cure-no-pays

Proces versnellen

Als letselschade is ontstaan door toedoen van een ander, kan de ander aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen. Meestal vergoedt de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij de onkosten. Een advocaat uit de regio Gemert gespecialiseerd in letselschade helpt u hierbij. Terwijl u zich richt op uw herstel, brengt de advocaat die wij voor u vinden samen met u de letselschade in kaart.

De advocaat uit Gemert verzamelt bewijzen en maakt een overzicht van financiële gevolgschade, zoals het eigen risico voor de medische kosten op korte en lange termijn, (tijdelijk) minder kunnen werken, oppas voor de kinderen en schade aan materiële zaken zoals een auto, fiets of kleding. Daarnaast is er ook oog voor emotionele schade. Dit is moeilijker te bewijzen, maar de letselschadeadvocaat uit Gemert is hierin gespecialiseerd en staat u bij. Hij versnelt hiermee het proces bij de verzekeringsmaatschappij of komt tot een schikking met de tegenpartij. Er zijn maar weinig zaken die het tot de rechtbank halen. Vaak komt de advocaat tot een schikking, waardoor u sneller beschikt over voldoende financiële middelen om de draad weer op te pakken.

 • Medische behandeling van fysiek letsel
 • Kosten eigen risico zorgverzekering
 • Arbeidsongeschiktheid
 • Blijvende handicap
 • Tijdelijk of langdurig verminderd inkomen door werk
 • Aanpassingen aan de woning
 • Inhuren van diensten zoals oppas, schoonmaker, thuishulp, etc.
 • Studievertraging
 • Materiële schade aan voertuig, kleding, etc.
 • Kosten juridische bijstand
 • Verminderde levensvreugd
 • Angst, pijn, stress
 • Hobby niet meer kunnen uitoefenen

Verkeersongeval

Per jaar raken zeker twintigduizend mensen gewond bij een verkeersongeval. Hierbij is de kans op letselschade groot, vooral kwetsbare verkeersdeelnemers zoals voetgangers, fietsers, brommerrijders en bestuurders van een scootmobiel lopen een risico. Na een verkeersongeval is het belangrijk om de politie te bellen. Wissel indien mogelijk direct gegevens uit met de tegenpartij, zoals het samen invullen van een schadeformulier.

Laat u ook altijd medisch controleren. Eén van de meest voorkomende gevolgen van een verkeersongeval is een whiplash. Dit letsel ontstaat vooral bij kop- en staartbotsingen. Wat begint met nekklachten, kan ernstige en langdurige gevolgen hebben. Niet alle verzekeringsmaatschappijen erkennen de gevolgen van een whiplash. Uw advocaat uit de regio Gemert, gespecialiseerd in letselschade, maakt zich sterk voor de bewijslast en helpt u om de juiste vergoeding te krijgen.

Contact

  De heerMevrouw

  ZakelijkParticulier

  Wanneer?*

  Type code over*: captcha


  Arbeidsongeval

  Een arbeidsongeval of een bedrijfsongeval vindt plaats bij de werkgever of tijdens werktijd. Dit gaat zowel om letselschade dat ontstaat door een ongeval als letselschade door verkeerde werkomstandigheden. Voorbeelden hiervan zijn een plotseling ongeval op de bouw, letselschade door verkeerd gebruik van een landbouwwerktuig, uitglijden op een gladde winkelvloer of een manager die door een te hoge werkdruk thuis komt te zitten met een burn-out. Ook een verkeersongeval tijdens werktijd valt onder een bedrijfsongeval, uitgezonderd het woon-werkverkeer.

  Soms voelt het vervelend om een advocaat in te huren als het gaat om uw werkgever. Zeker als er sprake is van een goede verstandhouding en de werkgever het beste met u voor heeft. Toch is het verstandig om SNEEP in te schakelen. Onze service brengt u in contact met een advocaat uit Gemert die uw belangen behartigt tegenover de verzekeringsmaatschappij van uw werkgever. Na een arbeidsongeval of bedrijfsongeval brengt de advocaat uit de regio Gemert samen met u de letselschade en de financiële gevolgen in kaart. Daarna wordt gekeken of u en/of uw werkgever niet nalatig zijn geweest en alle voorschriften hebben gevolgd. Als de werkgever aansprakelijk is, volgen onderhandelingen met zijn verzekeraar. De meeste zaken leiden niet tot een rechtszaak, maar worden geschikt. Zo kunt u na het herstel weer op goede voet verder met uw werkgever.

  Smartengeld

  De fysieke en materiële kant van letselschade zijn eenvoudiger te bewijzen dan emotionele schade. Toch kan letselschade – en de gevolgen hiervan – een zeer ingrijpende gebeurtenis zijn in uw leven. Leed is moeilijk in geld uit te drukken, maar rechters hebben steeds meer oog voor het slachtoffer. Een letselschadeadvocaat uit de regio Gemert vergelijkt uw zaak met eerdere uitspraken en vraagt op basis daarvan een passende vergoeding voor u. Daarom wordt er na letselschade steeds vaker smartengeld uitbetaald. Smartengeld kan van toepassing zijn in de volgende gevallen:

  • (Sterk) verminderde levensvreugde
  • Angst
  • Burn-out, spanning, stress
  • Fysieke of mentale pijn
  • Blijvende beperking, bijvoorbeeld in een rolstoel komen
  • Hobby niet meer kunnen beoefenen
  • Belediging
  • Schokschade